News

Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim Pozicion pune pranë PPNEA Pozicioni: Oficer komunikimi dhe marrëdhënie me publikun (PR) PPNEA kërkon të punësojë një oficer komunikimi duke filluar nga…

Read more

New land of eagles and castles

PPNEA in partnership with the Bulgarian Society for Birds Protection (BSPB) / BirdLife Bulgaria, thanks to the financial support of the Critical Ecosystem Partnership Fund…

Read more