News

Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim Pozicion pune pranë PPNEA Pozicioni: Oficer komunikimi dhe marrëdhënie me publikun (PR) PPNEA kërkon të punësojë një oficer komunikimi duke filluar nga…

Read more